Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

σελφ σέρβις Excellence Awards 2016

11 Ιούλ. 2016,Hotel Grande Bretagne

Τα σελφ σέρβις Excellence Awards, για 5η συνεχή χρονιά, θα αναδείξουν και θα επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και των προμηθευτών τους, αλλά και τις συνεργασιακές πρωτοβουλίες λιανεμπορίου / προμηθευτών, που έχουν ως στόχο τη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι πρωτοβουλίες που διακρίνονται στον διαγωνισμό καταγράφονται οργανωμένα, με σκοπό να δημοσιοποιηθούν μέσω ειδικών άρθρων, αφιερωμάτων και εκδηλώσεων, ώστε αφενός να γίνει ευρύτερα γνωστή η καινοτομία και η δημιουργικότητα των επιχειρήσεων του κλάδου και αφετέρου να αποτελέσουν έναν οδηγό για το σύνολο των εταιρειών που επιθυμούν να υλοποιήσουν αντίστοιχης δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας πρακτικές.

Τα βραβεία διοργανώνουν το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.selfserviceexcellenceawards.gr

Προσεχή συνέδρια του σελφ-σέρβις

27 Νοε. 2019
Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του σελφ-σέρβις

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications