Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Mobile Marketing Conference '15

18 Ιούν. 2015,Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

H Boussias Communications και το Marketing Week διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το συνέδριο Mobile Marketing Conference, την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην Αθήνα.

To Mobile είναι το παρόν και το μέλλον του Digital Marketing, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυναμικό και ταχύτατα εξελισσόμενο κανάλι : πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες της διαφήμισης και διευρύνει τον αντίκτυπό της καθώς ενσωματώνει τόσο το προηγμένο CRM όσο και την πλέον καινοτόμο μορφή e-commerce . Το Mobile Marketing Conference, έρχεται να παρουσιάσει τις εξελίξεις στο χώρο, να εξετάσει τα χαρακτηριστικά του Mobile όπως έχουν διαμορφωθεί κατά το τελευταίο διάστημα. Με τη συμβολή ειδημόνων από το εξωτερικό αλλά και αξιόλογων στελεχών και επιχειρηματιών από την εγχώρια αγορά, θα αναλυθεί διεξοδικά η διεθνής εμπειρία και θα επικαιροποιηθεί ο χάρτης του Mobile στην ελληνική αγορά. Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στα αποτελέσματα που έφεραν συγκεκριμένες στρατηγικές και στην επίδραση που είχαν οι καμπάνιες. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν στατιστικά στοιχεία για την αγορά του Mobile στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: http://mobilemarketingconference.boussiasconferences.gr

Σχετικά συνέδρια

Προσεχή συνέδρια του Marketing Week

26 Σεπ. 2019
6 Δεκ. 2019
Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του Marketing Week

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications