Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

AllThingsPerformance '14

9 Οκτ. 2014,Αθήνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα συνέδριο αποκλειστικά για το Performance Marketing και πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το ROI σας στο digital περιβάλλον. Με ένα εντυπωσιακό ρόστερ καταξιωμένων ομιλητών, με keynoteπαρουσιάσεις, workshops & masterclasses σε δύο διαφορετικά stages, το AllThingsPerformance υπόσχεται να σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε την αποτελεσματικότητα των Marketing ενεργειών σας σε όλα τα σημεία του customer journey.

Το Performance Marketing προσφέρει απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα και μηδενικό οικονομικό ρίσκο. Τι πρέπει να γνωρίζετε, όμως, για να το εφαρμόσετε με απόλυτη επιτυχία; Με insights, πρακτικές συμβουλές και κορυφαία casestudies, οι ξένοι και έλληνες εισηγητές του συνεδρίου θα παρουσιάσουν σε 4 απόλυτα διακριτές ενότητες όλα όσα πρέπει να κάνετε για να φέρετε σημαντικά αποτελέσματα αξιοποιώντας το E-Commerce, το Search Engine Optimization, το Affiliate Marketing, το Display Advertising και το Programmatic.

Γνώση, έμπνευση και networking στο event της χρονιάς. Είστε έτοιμοι;

Περισσότερες πληροφορίες: http://allthingsperformance.boussiasconferences.gr

Σχετικά συνέδρια

5 Νοε. 2020
7 Νοε. 2019
9 Νοε. 2017
21 Οκτ. 2016
23 Οκτ. 2015

Προσεχή συνέδρια του Marketing Week

16 Ιούλ. 2020
13 Νοε. 2020
4 Δεκ. 2020
22 Ιούλ. 2020
Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του Marketing Week

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications