Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Hospitality.next 2013: Check-in to the Future

5 Δεκ. 2013,Athenaeum InterContinental

Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant διοργανώνουν ένα συνέδριο αφιερωμένο στα next practices και τις στρατηγικές καινοτομίας που ξεχωρίζουν στον κλάδο της φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο. Στόχος του Hospitality Next είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με την κατάλληλη πληροφορία ώστε να διαμορφώσουν τη δική τους στρατηγική εξέλιξης του προϊόντος τους και βελτίωσης της υπηρεσίας που παρέχουν στα κρίσιμα σημεία.

Το συνέδριο θα παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές και καινοτομίες στο χώρο του τουρισμού, με έμφαση στους τομείς της δημιουργίας μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών, της αποτελεσματικής διαχείρισης των social media και των νέων εργαλείων digital tourism, της καθιέρωσης ενός ξενοδοχείου ως περιβαλλοντικά υπεύθυνου προορισμού, αλλά και των οικονομικών και στρατηγικών τάσεων που επηρεάζουν τον ευρωπαϊκό και ελληνικό τουρισμό.

Περισσότερες πληροφορίες: http://hospitalitynext.boussiasconferences.gr/

Προσεχή συνέδρια του Hotel & Restaurant

Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του Hotel & Restaurant

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications