Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Health & Safety Food Conference

23 Φεβ. 2012,Αμφιθέατρο OTEAcademy

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ στην προσπάθεια να καλύψουν με τον βέλτιστο τρόπο την απαίτηση των καταναλωτών για υγιεινή διατροφή, με ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα. Παρουσιάζονται οι εξελίξεις στην παραγωγή, συντήρηση και διακίνηση των προϊόντων, καθώς και η διασφάλιση της ασφάλειας σε όλα τα στάδια, από το χωράφι μέχρι το ταμείο του σούπερ μάρκετ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://foodconference.boussiasconferences.gr/

Διεθνείς ομιλητές

Dr. Stefan Storcksdieck
Dr. Stefan Storcksdieck Nutrition & Health Projects Manager, European Food Information Council (EUFIC)
John Keogh
John Keogh Senior Advisor, Product & Consumer Safety, GS1 Global Office
Liisa Lähteenmäki
Liisa Lähteenmäki Professor, Departmet of Business Administration, Aarhus University, συνεργάτης του MAPP (Centre of Research on Customer Relations in the Food Sector)

Προσεχή συνέδρια του σελφ-σέρβις

11 Οκτ. 2018
Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του σελφ-σέρβις

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications