Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Health & Safety Food Conference

23 Φεβ. 2012,Αμφιθέατρο OTEAcademy

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ στην προσπάθεια να καλύψουν με τον βέλτιστο τρόπο την απαίτηση των καταναλωτών για υγιεινή διατροφή, με ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα. Παρουσιάζονται οι εξελίξεις στην παραγωγή, συντήρηση και διακίνηση των προϊόντων, καθώς και η διασφάλιση της ασφάλειας σε όλα τα στάδια, από το χωράφι μέχρι το ταμείο του σούπερ μάρκετ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://foodconference.boussiasconferences.gr/

Διεθνείς ομιλητές

Dr. Stefan Storcksdieck
Dr. Stefan Storcksdieck Nutrition & Health Projects Manager, European Food Information Council (EUFIC)
John Keogh
John Keogh Senior Advisor, Product & Consumer Safety, GS1 Global Office
Liisa Lähteenmäki
Liisa Lähteenmäki Professor, Departmet of Business Administration, Aarhus University, συνεργάτης του MAPP (Centre of Research on Customer Relations in the Food Sector)
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications