Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

2nd Corporate Communication Conference

23 Νοε. 2007,Jockey's Country Club

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week διοργανώνουν το Corporate Communication Conference, το μεγάλο συνέδριο της στρατηγικής επικοινωνίας.

Η φετινή εκδήλωση, με τον διακριτικό τίτλο “Revealing the Public Face of Strategy” (Αποκαλύπτοντας το δημόσιο πρόσωπο της εταιρικής στρατηγικής) θα εξετάσει για ακόμα μια φορά ειδικές εκφάνσεις των επικοινωνιακών ενεργειών και τον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής.
Μερικοί από τους βασικούς άξονες που θα αναλυθούν από τους διεθνείς εισηγητές αφορούν τα θέματα των κυβερνητικών σχέσεων, εσωτερικής επικοινωνίας, διαχείρισης φήμης και διαχείρισης κρίσεων, ενώ θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα έρευνας της Watson Wyatt για το συσχετισμό επικοινωνιακών δραστηριοτήτων και οικονομικών αποτελεσμάτων.

Το Corporate Communication Conference συγκέντρωσε πέρυσι 400 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον του οικονομικού και πολιτικού τύπου της χώρας. www.corpcom.gr

Περισσότερες πληροφορίες: http://corpcom.boussiasconferences.gr

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications