Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Bank Management Conference '07

12 Νοε. 2007,Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιστισμού
Το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και οι συνεχείς αλλαγές προκαλούν σημαντικές προκλήσεις και οδηγούν τους τραπεζικούς οργανισμούς να εντάξουν την καινοτομία ως αναπόσπαστο συστατικό της στρατηγικής τους, προκειμένου να παρουσιάσουν συνεπή και ισχυρή κερδοφόρο ανάπτυξη. Η αναζήτηση της καινοτομίας σε όλες τις πτυχές της τραπεζικής διαμορφώνει τη φετινή θεματολογία του Συνεδρίου. Κεντρικό πρόσωπο στo Συνέδριο είναι ο C.K. Prahalad, ένας σπάνιος και διακεκριμένος διανοητής της επιχειρησιακής στρατηγικής.
Πέρα από τον C.K. Prahalad, η θεματολογία του Συνεδρίου συμπληρώνεται από διεθνείς και Έλληνες ειδήμονες του τραπεζικού κλάδου, που παρουσιάζουν και συζητούν μαζί σας τις προκλήσεις και τις καινοτομίες.
Με κεντρικό συστατικό την αναζήτηση της καινοτομίας, το Βank Management Conference θα εξετάσει τις εξής βασικές θεματικές περιοχές:
- Retail Banking
- Operations & IT
- Risk Management & Compliance
- Strategy
Ενημερωθείτε σήμερα και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές στο site του Συνεδρίου: www.bankmanagement.gr

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.bankmanagement.gr/

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team