Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Creativity Seminar “How to Catch the Big Idea”

6 Ιούλ. 2007,Capsis Πολιτιστικό - Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο
Η εκδήλωση αυτή έχει σχεδιαστεί με σκοπό να συγκεντρώσει σε ένα κοινό τόπο όλους τους κύριους μετόχους της παραγωγής ιδεών!
Tο σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν την ευθύνη για την παραγωγή οποιασδήποτε δημιουργικής ιδέας, αλλά και επιθυμούν να αντλήσουν έμπνευση και γνώση από τις βέλτιστες δημιουργικές πρακτικές του κόσμου. Συγκεκριμένα, το σεμινάριο, που έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες στελέχη ανά τον κόσμο, απευθύνεται σε στελέχη διαφημιστικών εταιρειών, marketing και media.
Το σεμινάριο του Ralf Langwost θα παρουσιάσει σε ξεκάθαρα δομημένες ενότητες, τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαχειριστείτε τις ιδέες σας μέσα από 12 Δημιουργικές Αρχές που θα προστατεύσουν την "ενέργειά" τους. Έτσι, μέσα από μια διαδικασία συγκεκριμένων βημάτων θα μπορέσετε να φτάσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην κορυφαία δημιουργική σας απόδοση.

Περισσότερες πληροφορίες: http://creativityforum.boussiasconferences.gr

Σχετικά συνέδρια

27 Μαι. 2010
27 Μαι. 2006

Προσεχή συνέδρια του Marketing Week

8 Νοε. 2019
6 Δεκ. 2019
Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του Marketing Week

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications