Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Food & Drink Innovation Conference

26 Οκτ. 2016,Divani Caravel Hotel

Στο συνέδριο αναλύονται οι νέες τάσεις στον τομέα της διατροφής και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων τροφίμων & ποτών στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, με έμφαση στην κυρίαρχη απαίτηση για υγεία και ευεξία. Έλληνες και ξένοι ομιλητές αναφέρονται σε έρευνες και στα νέα δεδομένα που αφορούν τη στρατηγική προσαρμογή της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών, αλλά και του λιανεμπορίου στις νέες τάσεις. Παράλληλα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων παρουσιάζουν επιλεγμένα case studies όπου καταδεικνύεται η αξία των shopper insights, του branding, του design, της συσκευασίας κά, στη δημιουργία και προσφορά στο κοινό νέων, καινοτόμων προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://foodconference.boussiasconferences.gr/

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications