Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Telecommunications Management Conference

11 Απρ. 2008 Net Week

Ένα Συνέδριο για το μετασχηματισμό των τηλεπικοινωνιών

Την Πέμπτη 17 Απριλίου 2008 πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς το μεγάλο Συνέδριο Telecommunications Management Conference (www.telecomsmanagement.gr), με την επίσημη υποστήριξη του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών.

Το Συνέδριο ασχολείται με το μετασχηματισμό των οργανισμών τηλεπικοινωνιών ως αποτέλεσμα της σύγκλισης, του πλήθος καινοτόμων νέων υπηρεσιών και της ραγδαίας επέκτασης των τεχνολογιών.  

Στο Telecommunications Management Conference παρουσιάζει ο Peter Cochrane, μια παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητα των τηλεπικοινωνιών, τις οποίες υπηρετεί εδώ και 40 χρόνια, φτάνοντας στην Ανώτατη Βασιλική Διάκριση από τη Βασίλισσα της Μεγάλη Βρετανίας για τη συνεισφορά του στις διεθνείς Επικοινωνίες (Ο.Β.Ε.). Ο Peter Cochrane ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει μια πολύχρονη πρακτική εμπειρία στην Βritish Telecom όπου διετέλεσε Chief Technology Officer, με ένα πλούσιο συγγραφικό έργο, μια διακεκριμένη ακαδημαϊκή συνεισφορά, επιστέγασμα των οποίων είναι η ανάδειξή του σε περιζήτητο σύμβουλο επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας. 

Μια σειρά από διεθνείς ομιλητές, ο καθένας από τους οποίους έχει υπάρξει keynote speaker σε διεθνή Συνέδρια του κλάδου, καθώς και εκλεκτοί Έλληνες εκπρόσωποι εταιρειών τηλεπικοινωνιών, συμπληρώνουν κάθε πτυχή του μετασχηματισμού των τηλεπικοινωνιών σήμερα και ρίχνουν φως στις επιτυχείς επιχειρηματικές ενέργειες του αύριο.

Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, κ. Γιώργος Αναστασόπουλος θα πραγματοποιήσει εισαγωγική ομιλία στις 9:30 π.μ.

Για την Boussias Communications
Διοργανωτής του Telecommunications Management Conference είναι η Boussias Communications, ο μεγαλύτερος οργανισμός B2B Επικοινωνίας στις αγορές του marketing, της διαφήμισης, της υψηλής τεχνολογίας, του ανθρώπινου δυναμικού και της Διαχείρισης Σχέσεων με Πελάτες. Η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Netweek, MarketingWeek, HR Professional, Customer Management, Banker’s Review, Sales Management καθώς και τα ημερήσια ηλεκτρονικά newsletters DailyFax και NetFax. Έχει δε διοργανώσει πάνω από 60 συνέδρια και εκθέσεις τα τελευταία 7 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες
www.telecomsmanagement.gr
Ανδρέας Μαυρομμάτης, τηλ. 210 661 77 77, amavrommatis@boussias.com

Δελτία τύπου για τα συνέδρια του Net Week

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications