Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Την 1η Δεκεμβρίου 2006 το Interactive Marketing Conference

3 Οκτ. 2006 Marketing Week

Το IAB Hellas ανακοινώνει τη διοργάνωση του Interactive Marketing Conference 2006, του πέμπτου ετήσιου συνεδρίου για το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα.

Το IAB Hellas ανακοινώνει τη διοργάνωση του Interactive Marketing Conference 2006, του πέμπτου ετήσιου συνεδρίου για το Marketing και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2006, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, οδός Πειραιώς 254, κτίριο 7, Ταύρος.

Το Interactive Marketing Conference 2006 αποτελεί το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα για την διαδραστική διαφήμιση συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο το ενδιαφέρον ανώτερων και ανώτατων στελεχών του χώρου της Διαφήμισης, του Marketing, της Επικοινωνίας και των Νέων Μέσων (Internet, Mobile, IPTV) γενικότερα.

Το συνέδριο έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο συνάντησης του προκειμένου να ενημερωθούν, να παρουσιάσουν, να αναλύσουν αλλά και να συμμετάσχουν στον διάλογο για τις δυνατότητες του διαδραστικού marketing και την ανάπτυξη της χώρας σύμφωνα με τα πρότυπα που τίθενται διεθνώς.

Το φετινό συνέδριο θα είναι αφιερωμένο σε Interactive Marketing Success Stories για Web Advertising, Search Engine Marketing, Online PR, Mobile Marketing, eMail Marketing, Web 2.0, Blog Marketing, κ.ά. από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Ανάμεσα στους ομιλητές, εκτός άλλων, θα υπάρξουν παρουσιάσεις από στελέχη εταιρειών που έχουν τρέξει πετυχημένες interactive ενέργειες στο Internet αλλά και από πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου όπως οι εταιρείες Yahoo, Google, MSN, Doubleclick, Omniture και Initiative Group France, που θα μας μεταφέρουν τη διεθνή εμπειρία τους και θα μας αναλύσουν θέματα στρατηγικής όσον αφορά σε ζητήματα της  αναπτυσσόμενης αγοράς του Interactive Marketing.

Επίσης, θα μιλήσουν και στελέχη του IAB Europe και πιο συγκεκριμένα του IAB Βελγίου και της Μεγάλης Βρετανίας, θα παρουσιάσουν θέματα success stories από τις χώρες τους.

Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται σε συνεργασία με το Marketing Week Conferences.

Γραφείο Τύπου IAB Hellas
imc2006@iabhellas.gr
τηλ.: 210 3318065
fax.: 210 3213570

« 1 2 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications