Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Συνέδριο για τα νέα Ψηφιακά Μέσα

2 Οκτ. 2007 Marketing Week

Διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με αντικείμενο το πιο πρωτοποριακό εργαλείο της εμπορικής επικοινωνίας.

Το τελικό πρόγραμμα του Digital Signage Forum, του συνεδρίου για το νέο ψηφιακό μέσο, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, ανακοινώνεται από το περιοδικό Marketing Week και την εκδότρια εταιρεία του, Boussias Communications.

Στο συνέδριο, που θα καταγραφούν οι διεθνείς τάσεις και οι πλέον επιτυχημένες πρακτικές, θα πραγματοποιήσουν ομιλίες οι παρακάτω κεντρικοί διεθνείς ομιλητές: Adrian Cotterill, Ειδικός Σύμβουλος & Αναλυτής Digital Signage, ο οποίος θα παραθέσει την πανευρωπαϊκή έρευνα Digital Signage 2007, και Seb Tyack, Business Development Director EMEA, Beam TV, που θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση πολυβραβευμένων case studies, όπως αυτά της Nike Town και Nokia flag ship stores.

Παράλληλα, την διάσταση της ελληνικής πραγματικότητας, θα δώσουν οι: Ελένη Κίτρα, Director, Tempo OMD, Θεόδωρος Λεωνίδου, Διευθύνων Σύμβουλος, ICM, Άκης Λιάντζουρας, Διευθυντής Digital Signage, EVIN Intzoglou, Ασημίνα Μιχαηλίδου, Marketing & Business Development Director, M-Data, Σταύρος Μπλίκας, Manager Sales Division, SONY HELLAS, Σπύρος Πάντος Business Development & Sales Manager, TVeez Hellas, Γιώργος Σανιδάς, Managing Director, Arisvi, Μάριος Σταματελόπουλος, Managing Partner, Optimal Vision, Γιώργος Τσιντζηλώνης, Γενικός Διευθυντής, Intelligent Media.

Η καταληκτική συνεδρία του Digital Signage Forum είναι ένα πάνελ, όπου εκπρόσωποι των διαφημιζομένων θα συζητήσουν αναλυτικά για τις ευκαιρίες που προσφέρει το μέσο, αλλά και για τις προκλήσεις της αγοράς. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του πάνελ βρίσκονται και οι: Γιώργος Ζαλοκώστας, Media Director της Unilever, και Χρυσούλα Δημητρίου Division Manager of Marketing Branch Network της Eurobank.

Χρυσός Χορηγός στο συνέδριο είναι η SONY Hellas, Μεγάλοι Χορηγοί οι DSMS, ELF Media, ICM-Intelligent Communication Media και TVeez Hellas, Χορηγοί οι Arisvi, EVIN Intzoglou, Intelligent Media, M-Data/BroadSign και Optimal Vision, Υποστηρικτές οι POP Channel, Sunny Well και ViewSonic Europe Limited και τέλος Χορηγός MediaSite η Avitech.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.dsf.gr, ή επικοινωνήστε με τη Σοφία Σουρτζή, τηλ. 210-6617777, εσωτ. 186.

« 1 2 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications