Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Tραπεζικό Συνέδριο των Financial Times και του The Banker στην Αθήνα

24 Ιούλ. 2009 Banker's Review

Oι Financial Times και το διεθνές τραπεζικό περιοδικό The Banker διοργανώνουν το τραπεζικό συνέδριο με τίτλο The Future of Banking in Greece, στις 12 Οκτωβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Το Συνέδριο των Financial Times με εστίαση στο μέλλον του χρηματοπιστωτικού και χρηματοοικονομικού τομέα πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και συγκεντρώνει σημαντικά τοπικά και διεθνή στελέχη, decision-makers και experts οι οποίοι αναλύουν και αξιολογούν τη στρατηγική ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας, τη συνεισφορά του χρηματοοικονομικού και χρηματοπιστωτικού κλάδου σε αυτή, καθώς και τις προοπτικές για περαιτέρω επενδύσεις, διαχείριση κεφαλαιακής επάρκειας και πιθανές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στους μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καθηγήτρια Λούκα Κατσέλη, η Μιράντα Ξαφά από το ΔΝΤ, ο Arnaud Tellier της BNP Paribas Greece, ο Νικόλαος Χαριτάκης του ΤΑΝΕΟ, ο Νικόλας Τριτάρης του ΤΕΜΠΜΕ, ο Patrick Pearson της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ.ά.

Περισσότερα για το Συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο www.thefutureofbanking.gr

Για την Financial Times Global Events

FT Global Events is the events organising arm of the Financial Times and since its launching in 2002, has attracted over 24,000 high-level professionals from throughout the world. Organised by an experienced and dedicated team, our events portfolio includes conferences, summits, country briefings, roundtables and awards which are held throughout the UK, Mainland and Eastern Europe, North America, the Middle East, Asia and Australia. Our main focus, are the rapidly growing economies and the rapidly growing industries in certain environments or countries.

Για την Boussias Communications

Η Boussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 30ετή παρουσία και τη μεγαλύτερη αποδοχή στις αγορές του marketing, της διαφήμισης, των media, των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών, της πληροφορικής, της οικονομικής διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Marketing Week, Net Week, Banker’s Review, HR Professional, CFO Agenda, Marketing Guide, καθώς και τα ημερήσια ηλεκτρονικά newsletters Daily Fax και Net Fax. Έχει δε διοργανώσει πάνω από 100 συνέδρια τα τελευταία 7 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ανδρέας Μαυρομμάτης
Boussias Communications
Τηλ. 210 661 77 77 (εσωτ. 148)
Email: amavrommatis@boussias.com

« 1 2 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications