Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

4th Print Media Conference

20 Νοε. 2009 Marketing Week

Ανώτατα στελέχη από κορυφαία συγκροτήματα Τύπου του διεθνή χώρου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 4ου Print Media Conference.

Το ετήσιο συνέδριο για τον Τύπο που διοργανώνει το Marketing Week, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 και θα φιλοξενήσει προσωπικότητες, όπως οι: Στήβεν Φόλγουελ, Διευθυντής Στρατηγικής του βρετανικού Guardian Media Group, Ντάνιελ Μπίνε, Διευθυντής Εκδόσεων του γερμανικού Axel Springer, Τζέημς Χιούζ, Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων του βρετανικού BBC Magazines, Κρις Λιούελιν, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Περιοδικού Τύπου (FIPP) και Αλτούγκ Ατσάρ, Αναπλ. Εμπορικός Διευθυντής της τουρκικής Hurriyet.

Το συνέδριο, το οποίο έχει εδραιωθεί πλέον ως το ετήσιο «ραντεβού» του ελληνικού Τύπου, θα εξετάσει εφέτος μια σειρά από καίρια ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, θα καταπιαστεί με την ανάπτυξη νέου περιεχομένου και την αναδιάρθρωση του υπάρχοντος, θα εστιάσει στην εμπορική πολιτική -τόσο σε επίπεδο μάρκας όσο και Ομίλου- και θα ασχοληθεί με τη διαχείριση του κόστους και στην ανάπτυξη συνεργιών σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο. Επίσης, μεταξύ άλλων, θα εμβαθύνει στο management της μάρκας, τις υπηρεσίες προς τους αναγνώστες και τον ανασχεδιασμό των τακτικών προβολής και προώθησης στο νέο επικοινωνιακό περιβάλλον.

Ως Χρυσός Χορηγός συμμετέχει στο Print Media Conference το Πρακτορείο Διανομής Τύπου Άργος και ως Χορηγός Ερευνών η Focus.

Για την Boussias Communications

Η Boussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 30ετή παρουσία και τη μεγαλύτερη αποδοχή στις αγορές του marketing, της διαφήμισης, των media, των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών, της πληροφορικής, της οικονομικής διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Η εταιρεία εκδίδει τα περιοδικά Marketing Week, Net Week, Banker’s Review, HR Professional, CFO Agenda, Marketing Guide, καθώς και τα ημερήσια ηλεκτρονικά newsletters Daily Fax και Net Fax. Έχει δε διοργανώσει πάνω από 130 συνέδρια τα τελευταία 7 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ανδρέας Μαυρομμάτης
Διευθυντής Marketing
Boussias Communications
Τηλ. 210 661 77 77 (εσωτ. 148)
amavrommatis@boussias.com

« 1 2 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications