Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Ξεχωριστή συνάντηση κύρους της στρατηγικής επικοινωνίας

4 Δεκ. 2007 Marketing Week

Διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα με την παρουσία διακεκριμένων ξένων εισηγητών.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο Jockey’s Country Club, η δεύτερη συνεχής διοργάνωση του Corporate Communication Conference, του μεγάλου συνεδρίου της στρατηγικής επικοινωνίας από το περιοδικό Marketing Week και την εκδότρια εταιρεία του Boussias Communications.

Η φετινή εκδήλωση, με τον διακριτικό τίτλο “Αποκαλύπτοντας το δημόσιο πρόσωπο της εταιρικής στρατηγικής” εξέτασε για ακόμα μια φορά ειδικές εκφάνσεις των επικοινωνιακών ενεργειών και τον τρόπο με τον οποίο εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής.

Μεγάλες προσωπικότητες από το διεθνή χώρο της επικοινωνίας ήταν οι φετινοί καλεσμένοι εισηγητές. Συγκεκριμένα στο συνέδριο πραγματοποίησαν ομιλίες οι: Mike Lee, ο ιθύνων νους πίσω από τη νίκη στη διεκδίκηση του Λονδίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, πρ. διευθυντής Επικοινωνίας και Public Affairs της UEFA, αλλά και πρ. διευθυντής στρατηγικής media και πολιτικής για την Premier League, Antonius Papaspiropoulos, Διευθυντής Επικοινωνίας και Κυβερνητικών Σχέσεων της Shell τα τελευταία 10 χρόνια, Kathryn Yates, Communications Global Practice Director της Watson Wyatt, και ο Dr. Cees van Riel, ο ακαδημαϊκός και θεμελιωτής της νεώτερης θεωρίας της στρατηγικής επικοινωνίας.

Η καταληκτική συνεδρία του Corporate Communication Conference ήταν ένα πάνελ, όπου Έλληνες εκπρόσωποι οργανισμών Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και οι διεθνείς εισηγητές ανέλυσαν το θυελλώδες τοπίο της σύγχρονης επικοινωνίας, ειδικότερα μέσα στο εναλλασσόμενο περιβάλλον των Μέσων και της πολιτικής πραγματικότητας. 

Μεγάλοι Χορηγοί στο συνέδριο ήταν οι: Multirama και Tradelink Reputation Institute, Χορηγοί οι: Advocate/Burson-Marsteller, Epikinonia – Strategy & Communication, Hill & Knowlton, Illy, Kraft Foods, North Star Communication Services, One Team και Vivartia, Υποστηρικτές οι: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Civitas Ketchum, Nestle-Όμιλος Δημητριακών, Spot JWT και Village Roadshow. Χορηγός Mediasite ήταν η Avitech και Χορηγός Ταχυδρομικών Υπηρεσιών τα ΕΛΤΑ. Το συνέδριο ετέθη για δεύτερη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα της Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.corpcom.gr, ή επικοινωνήστε με τη Σοφία Σουρτζή, τηλ. 210-6617777, εσωτ. 186.

« 1 2 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications