Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Press Corner

Το Press Corner είναι ένα αρχείο επικοινωνίας των συνεδρίων της Boussias Communications. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε:

Δελτία Τύπου: τα Δελτία Τύπου των συνεδρίων της Boussias Communications για τα τελευταία τρία χρόνια.

Φωτογραφίες και γραφικά: στοιχεία που μπορείτε να "κατεβάσετε" μεταξύ των οποίων φωτογραφίες και λογότυπα από τα συνέδρια της Boussias Communications.

Φωτογραφίες από τα συνέδρια του της Boussias Communications

World Shipping Congress | An Event from the Financial Times Ltd.
World Shipping Congress | An Event from the Financial Times Ltd. Την πεποίθηση τους ότι η ελληνική ναυτιλία αλλά και άλλες, ανταγωνιστικές, εθνικές βιομηχανίες θαλάσσιων μεταφορών μπορούν να βγουν ακόμα και κερδισμένοι από την κρίση, η οποία όμως αναμένεται να διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια του 2012, διατύπωσαν Έλληνες και ξένοι εφοπλιστές και παράγοντες του κλάδου στην πρώτη συνάντηση κορυφής που έγινε στα πλαίσια του World Shipping Congress, που διοργάνωσαν στην Αθήνα οι Financial Times με τη συνεργασία της Boussias Communications.
e-volution awards 2012
e-volution awards 2012 Σύσσωμη η αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των e-volution awards 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, μέσα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα. Τα βραβεία τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και είχαν την υποστήριξη των φορέων IAB HELLAS, ΕΕΔΕ-ΕΙΠ, ΕΙΕΠ, ΕΠΑΜ, ΙΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ.
Συνέδριο Financial Times:
Συνέδριο Financial Times: "The Future of Insurance in Greece" Ανοιχτή πρόταση της Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κυρίας Λούκας Κατσέλη για διάλογο και για συνεργασία των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών με το Δημόσιο.
Thessaloniki Business Conference
Thessaloniki Business Conference Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο THE MET HOTEL, στις 10 Ιουνίου 2010 με τη συμμετοχή πλήθους στελεχών από το σύνολο της αγοράς της Βορείου Ελλάδας. Οι διεθνείς και οι Έλληνες ομιλητές του συνεδρίου, μετά τις παρουσιάσεις τους που κάλυψαν όλους τους τομείς της αγοράς και όλες τις κατηγορίες επιχειρηματικών θεμάτων, συνομίλησαν μεταξύ τους αλλά και με τους συμμετέχοντες σε 2 συζητήσεις πάνελ που ανέδειξαν τις θετικές δυνάμεις ανασύνταξης των επιχειρήσεων στην κρίση.
4th Print Media Conference
4th Print Media Conference Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά παρουσία δεκάδων εκπροσώπων της εγχώριας εκδοτικής βιομηχανίας, διαφημιζόμενων και media specialists, ενώ συμμετείχαν ως ομιλητές και εκπρόσωποι περιώνυμων Ομίλων του εξωτερικού.
Financial Times | The future of banking in Greece
Financial Times | The future of banking in Greece Με τη συμμετοχή πλήθος στελεχών από το σύνολο του τραπεζικού κλάδου ξεκίνησε το Future of Banking in Greece, με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου να ανοίγει τις εργασίες του συνεδρίου
4th  Sales Management Forum
4th Sales Management Forum Ένα αλλιώτικο συνέδριο για τις πωλήσεις με τίτλο «Στηρίζοντας τις πωλήσεις που μας στηρίζουν».
3rd Corporate Communication Conference
3rd Corporate Communication Conference Στο μεγάλο συνέδριο της στρατηγικής επικοινωνίας, ειδήμονες ανέπτυξαν το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί σήμερα ο ειδικός του Corporate Communication να "εμπνεύσει" την πίστη των κοινών της επιχείρησής του. Το Συνέδριο παρακολούθησαν πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου της εταιρικής επικοινωνίας.
Financial Times | Banking on Greece
Financial Times | Banking on Greece To συνέδριο συγκέντρωσε πλήθος υψηλόβαθμών στελεχών των ελληνικών τραπεζών αλλά και δημοσίων οργανισμών, συμβουλευτικών εταιρειών και εταιρειών τεχνολογίας.
3rd Sales Management Forum
3rd Sales Management Forum Το 3ο Sales Management Forum έριξε φως στα καυτά θέματα των Πωλήσεων.
« 1 2 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications