Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Gregory S. Carpenter

Gregory S. Carpenter

Professor of Marketing Strategy, Kellogg School of Management, Northwestern University.

Είναι ο James Farley/Booz Allen Hamilton Professor of Marketing Strategy του διάσημου Kellogg School of Management, με πολυετή θητεία στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Columbia University, UCLA, Yale School of Management. Πέρα από την ευρεία ακαδημαϊκή του δραστηριότητα είναι παράλληλα σύμβουλος σε μια πληθώρα οργανισμών: Coca-Cola, Dow Chemical, Federal Reserve Bank, General Electric, Harley-Davidson, Microsoft, Motorola, Procter & Gamble, Sara Lee, Unilever, IBM, BBDO, Philips, Bacardi, Cadbury-Schweppes, Carnival Corporation, Cunard Lines, Diageo, International Paper, AT&T και Visa.

Σήμερα ο Gregory S. Carpenter ηγείται του τμήματος μάρκετινγκ – ο ίδιος διδάσκει στα μεταπτυχιακά, διδακτορικά και executive προγράμματα του πανεπιστημίου και έχει ψηφιστεί από το Kellogg Managers’ Program ως “Outstanding Professor of the Year” – ενώ είναι και ο Academic Trustee του Marketing Science Institute.

Είναι, επίσης, ο ιδρυτής του Center for Market Leadership, ενώ το ερευνητικό του έργο για το competitive marketing strategy έχει παρουσιαστεί σε κορυφαίες εκδόσεις, όπως το Harvard Business Review και οι Financial Times. Η Αμερικάνικη Ένωση Μάρκετινγκ, αναγνωρίζοντας την ερευνητική του προσφορά, έχει απονείμει στον Carpenter υψηλού κύρους βραβεία όπως τα William F. O’Dell Award, Paul E. Green Award, Donald R. Lehmann Award και Marketing Science Institute/H. Paul Root Award, ενώ το έργο του έχει αναφερθεί σε υποθέσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο καθηγητής Carpenter έχει προπτυχιακό τίτλο (Β.Α.) από το Ohio Wesleyan University και M.B.A, M.Phil. και Ph.D. από το Columbia University.

Ο Gregory Carpenter εγκαινίασε τη σειρά σεμιναρίων μάρκετινγκ της Boussias Communications, “Executive Seminar on Marketing Management” τον Απρίλιο του 2008, με θέμα τις ανταγωνιστικές στρατηγικές.

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications