Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Gregory S. Carpenter

Gregory S. Carpenter

Professor of Marketing Strategy, Kellogg School of Management, Northwestern University.

Είναι ο James Farley/Booz Allen Hamilton Professor of Marketing Strategy του διάσημου Kellogg School of Management, με πολυετή θητεία στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Columbia University, UCLA, Yale School of Management. Πέρα από την ευρεία ακαδημαϊκή του δραστηριότητα είναι παράλληλα σύμβουλος σε μια πληθώρα οργανισμών: Coca-Cola, Dow Chemical, Federal Reserve Bank, General Electric, Harley-Davidson, Microsoft, Motorola, Procter & Gamble, Sara Lee, Unilever, IBM, BBDO, Philips, Bacardi, Cadbury-Schweppes, Carnival Corporation, Cunard Lines, Diageo, International Paper, AT&T και Visa.

Σήμερα ο Gregory S. Carpenter ηγείται του τμήματος μάρκετινγκ – ο ίδιος διδάσκει στα μεταπτυχιακά, διδακτορικά και executive προγράμματα του πανεπιστημίου και έχει ψηφιστεί από το Kellogg Managers’ Program ως “Outstanding Professor of the Year” – ενώ είναι και ο Academic Trustee του Marketing Science Institute.

Είναι, επίσης, ο ιδρυτής του Center for Market Leadership, ενώ το ερευνητικό του έργο για το competitive marketing strategy έχει παρουσιαστεί σε κορυφαίες εκδόσεις, όπως το Harvard Business Review και οι Financial Times. Η Αμερικάνικη Ένωση Μάρκετινγκ, αναγνωρίζοντας την ερευνητική του προσφορά, έχει απονείμει στον Carpenter υψηλού κύρους βραβεία όπως τα William F. O’Dell Award, Paul E. Green Award, Donald R. Lehmann Award και Marketing Science Institute/H. Paul Root Award, ενώ το έργο του έχει αναφερθεί σε υποθέσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο καθηγητής Carpenter έχει προπτυχιακό τίτλο (Β.Α.) από το Ohio Wesleyan University και M.B.A, M.Phil. και Ph.D. από το Columbia University.

Ο Gregory Carpenter εγκαινίασε τη σειρά σεμιναρίων μάρκετινγκ της Boussias Communications, “Executive Seminar on Marketing Management” τον Απρίλιο του 2008, με θέμα τις ανταγωνιστικές στρατηγικές.

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Alastair Campbell
Alastair Campbell Διευθυντής Επικοινωνίας και Στρατηγικής, Γραφείο Πρωθυπουργού Tony Blair (2001-2003).
Gregory S. Carpenter
Gregory S. Carpenter Professor of Marketing Strategy, Kellogg School of Management, Northwestern University.
Nicholas  G. Carr
Nicholas G. Carr Ένας ανατρεπτικός συγγραφέας.
Leslie  de Chernatony
Leslie de Chernatony Professor of Brand Marketing Università della Svizzera italiana & Aston Business School.
« 1 2 3 4 »
Διεθνείς ομιλητές
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications