Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Lynda Gratton

Lynda Gratton

Διεθνής αυθεντία στη στρατηγική HR.

Η Lynda Gratton ανήκει στην ελίτ των Top 50 Strategic Thinkers του κόσμου, για το 2006 (www.thinkers50.com). Θεωρείται διεθνώς αυθεντία στον τομέα της Στρατηγικής HR και της ευθυγράμμισής της με την Εταιρική Στρατηγική.

Είναι Καθηγήτρια Management στο London Business School, όπου διευθύνει το πολύ πετυχημένο πρόγραμμα "Human Resource Strategy in Transforming Organisations", το οποίο διδάσκεται παράλληλα στο Columbia Business School των ΗΠΑ και στο Indian School of Business (Ινδία).

Είναι συγγραφέας του διάσημου best-seller “Living Strategy: putting people at the heart of corporate purpose”, που έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες και ψηφίστηκε ως ένα από τα 20 βιβλία “με τη μεγαλύτερη επίδραση στους CEO’s στην Αμερική”.

Στο συγγραφικό της έργο ανήκουν ακόμη τα βιβλία “The Exceptional Manager” (2006-αναμένεται), “The Democratic Enterprise: liberating your business with freedom, flexibility and commitment” (2004), καθώς και το “Strategic Human Resource Management: corporate rhetoric and human resource reality” (1999). Το τελευταίο περιλαμβάνει τα συμπεράσματα από την έρευνα που διεξήγαγε σε εταιρείες όπως η Hewlett Packard και η Citibank, στο πλαίσιο του Leading Edge Research Consortium, το οποίο διηύθυνε την τελευταία δεκαετία.
Πριν το London Business School, η Gratton εργάστηκε για χρόνια στη British Airways ως Occupational Chief Psychologist, ενώ διετέλεσε Διευθύντρια Στρατηγικής HR στην PA Consulting. Σήμερα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πλήθος εταιρειών, όπως οι Shell, Unilever, Royal Bank of Scotland και HP, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. της American HR Planning Society, διεξάγοντας workshops σε Διευθύνοντες Συμβούλους και Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού στην Αγγλία και τις Η.Π.Α.

Lynda Gratton υπήρξε το 2006 keynote speaker του 2nd People Management Executive Seminar, εδραιώνοντας τη φήμη του ξεχωριστού αυτού σεμιναρίου.

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Alastair Campbell
Alastair Campbell Διευθυντής Επικοινωνίας και Στρατηγικής, Γραφείο Πρωθυπουργού Tony Blair (2001-2003).
Gregory S. Carpenter
Gregory S. Carpenter Professor of Marketing Strategy, Kellogg School of Management, Northwestern University.
Nicholas  G. Carr
Nicholas G. Carr Ένας ανατρεπτικός συγγραφέας.
Leslie  de Chernatony
Leslie de Chernatony Professor of Brand Marketing Università della Svizzera italiana & Aston Business School.
« 1 2 3 4 »
Διεθνείς ομιλητές
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications