Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

David Ulrich

David Ulrich

Αυθεντία στο χώρο του HR Management και της ηγεσίας και συγγραφέας των "Human Resource Champions" και "Results Based Leadership".

O David Ulrich είναι Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Διδάσκει στο Michigan Executive Programme και είναι Διευθυντής του Human Resource Executive Programme και του Advanced Human Resource Executive Programme του Πανεπιστημίου. Έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Business Week ως κορυφαίος διεθνώς εκπαιδευτής στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα βιβλία του έχουν γίνει best-sellers και το «μοντέλο του πρωταθλητή» (“champion model”) που ανέπτυξε έχει γνωρίσει παγκόσμια αναγνώριση. Επιπλέον, έχει σχεδιάσει πολλές βραβευμένες βάσεις δεδομένων που υπολογίζουν την ευθυγράμμιση μεταξύ στρατηγικών, πρακτικών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και δεξιοτήτων HR.

Στις παρουσιάσεις του, ο Ulrich προσφέρει λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις, όπως η διαχείριση δραστικών αλλαγών, η οικοδόμηση δεξιοτήτων, η δημιουργία κουλτούρας διαρκούς μάθησης και η υπέρβαση των ορίων της επιχείρησης. Εξηγεί πώς μπορεί να ενισχυθεί ο ρόλος των δράσεων HR στη στρατηγική ατζέντα των επιχειρήσεων και βοηθά τους decision-makers να δημιουργήσουν καινοτόμες στρατηγικές και να προσθέσουν μακροπρόθεσμα αξία στον οργανισμό.

Ο Ulrich σπούδασε στο  Brigham Young University, πριν αποκτήσει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Διετέλεσε Αναπληρωτής Καθηγητής στο Pepperdine University από το 1977 έως το1982, οπότε ξεκίνησε τη θητεία του στο Michigan Business School.

Έχει γράψει περισσότερα από 100 επιστημονικά άρθρα πάνω στο ρόλο του HR, ήταν εκδότης του Human Resource Management Journal για μια ολόκληρη δεκαετία (1990-1999) και έχει προσφέρει συμβουλευτικό και ερευνητικό έργο σε περισσότερες από τις μισές εταιρείες του Fortune 200.

Ο Ulrich έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για το έργο του. Είναι διακεκριμένο μέλος της National Academy of Human Resources και συνιδρυτής του Michigan Human Resource Partnership.

Οι εμπνευσμένες παρουσιάσεις του αποτελούν ανεκτίμητο εργαλείο για τη θεώρηση των μελλοντικών τάσεων στο στρατηγικό HRM και την ηγεσία.

Ο David Ulrich υπήρξε ο keynote speaker του 1ου Executive Seminar on People Management, και προσέφερε στα 400 υψηλόβαθμα στελέχη που παρακολούθησαν το σεμινάριό του, μια ανεπανάληπτη μαθησιακή εμπειρία.

Συνέδρια με τον David Ulrich

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Alastair Campbell
Alastair Campbell Διευθυντής Επικοινωνίας και Στρατηγικής, Γραφείο Πρωθυπουργού Tony Blair (2001-2003).
Gregory S. Carpenter
Gregory S. Carpenter Professor of Marketing Strategy, Kellogg School of Management, Northwestern University.
Nicholas  G. Carr
Nicholas G. Carr Ένας ανατρεπτικός συγγραφέας.
Leslie  de Chernatony
Leslie de Chernatony Professor of Brand Marketing Università della Svizzera italiana & Aston Business School.
« 1 2 3 4 »
Διεθνείς ομιλητές
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications