Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Serge Trigano

Serge Trigano

Founder - Mama Shelter Hotels

O Σερζ Τριγκανό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ξενοδοχίας. Ήταν Πρόεδρος των Club Med κατά την «χρυσή εποχή» της πρωτοποριακής αλυσίδας αλλά και εμπνευστής των Mama Shelter Hotels, του καινοτόμου ξενοδοχειακού concept που εξαπλώνεται δυναμικά από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες κι από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σεούλ.

Ο Serge Trigano είναι γιoς του Gilbert Trigano, ιδρυτή της εταιρείας Club Méditerranée. Αφού αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Παρισιού, εντάχθηκε στο προσωπικό πρώτης γραμμής των Club Med μέχρι που προήχθη στη θέση του προέδρου. Υπό την ηγεσία του, η μετοχή της εταιρείας Club Med εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Το 1997, ο Serge Trigano αποχώρησε από τα Club Méditerranée με στόχο να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό νέο concept στον ξενοδοχειακό χώρο. Μαζί με το επιτελείο του, οραματίστηκαν και ίδρυσαν την αλυσίδα ξενοδοχείων Mama Shelter, τα οποία πρεσβεύουν μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής με τιμή διανυκτέρευσης 100-150 ευρώ. Την αισθητική των Mama Shelter υπογράφει ο Philippe Starck ενώ, μετά από τη μεγάλη επιτυχία της αλυσίδας σε Παρίσι, Λος Άντζελες, Κωνσταντινούπολη, Λυών, Μπορντώ και Μασσαλία, επίκειται η επέκταση της αλυσίδας σε Ζυρίχη, Πόλη του Μεξικό, Σεούλ, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Νέα Υόρκη και Λονδίνο. Στο μετοχικό κεφάλαιο των Mama Shelter Hotels εισήχθη το 2014 ο γαλλικός όμιλος Αccor Hotels.

Ο Serge Trigano δραστηριοποιείται επίσης ως σύμβουλος στρατηγικής ξενοδοχειακών ομίλων και εθνικών οργανισμών και συμμετέχει στο διεθνή διάλογο για το μέλλον και την εξέλιξη του τουρισμού.

Συνέδρια με τον Serge Trigano

19 Νοε. 2015
Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications