Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Frans Muller

Frans Muller

President & CEO, Delhaize Group

Ο Frans Muller ανέλαβε CEO του ομίλου Delhaize τον Νοέμβριο του 2013. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Delhaize με την Ahold, ο Frans Muller θα αναλάβει Deputy Chief Executive Officer & Chief Integration Officer του υπερ-ομίλου, που θα διαθέτει πάνω από 6.600 σημεία πώλησης, από τα οποία θα εξυπηρετούνται πάνω από 50 εκατ. πελάτες εβδομαδιαίως στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Να σημειωθεί πως οι δύο όμιλοι πραγματοποιούν κύκλο εργασιών ύψους 54,2 δισ. ευρώ (στοιχεία 2014).

Η άκρως επιτυχημένη καριέρα του Frans Muller ξεκίνησε το 1988. Εργαζόμενος στην KLM Cargo, κατέκτησε ανώτατες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις, στο Άμστερνταμ, τη Φρανκφούρτη, τη Βιέννη και τη Σιγκαπούρη. Το 1997 μετακινήθηκε στον όμιλο Metro AG. Το 1998 ανέλαβε, στη θυγατρική Makro Cash & Carry στην Ολλανδία, τη θέση του Operations Director, και κατόπιν, από το 2000 έως το 2002, τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Τo 2002 έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Metro Cash & Carry International, αναλαμβάνοντας τη θέση του Chief Operation Officer (COO) για την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία. Από το 2004 έως το 2005 κατείχε τη θέση του Chief Executive Officer (CEO) της Metro Cash & Carry, για τις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού και Ρωσίας/Ουκρανίας. Το 2005 ανέλαβε CEO της Metro Group Buying και από το 2006 έως το 2013 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Metro AG. Από τον Φεβρουάριο του 2008, έως την αναχώρησή του από τον όμιλο, το 2013, κατείχε τη θέση του CEO της Metro Cash & Carry.

Ο Frans Muller κατέχει Master of Business Economics, του Erasmus University (Ρότερνταμ, Ολλανδία).

Συνέδρια με τον Frans Muller

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications