Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Dick Boer

Dick Boer

President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize

Ο Dick Boer το 2016, με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των ομίλων Ahold και Delhaize, ανέλαβε τη θέση του Chief Executive Officer. Πριν από τη συγχώνευση κατείχε -επί εξαετία- τη θέση του Chief Executive Officer στην Ahold. Την περίοδο 2000-2010 ήταν Chief Executive Officer της Albert Heijn και από το 2006 έως το 2010 ήταν Chief Operation Officer της Ahold Europe.

Η επαγγελματική του σχέση με την Ahold ξεκίνησε το 1998, οπότε ανέλαβε CEO της Ahold Delhaize της Δημοκρατίας της Τσεχίας, ενώ το 2000 έγινε President & CEO της Albert Heijn. Το 2003 ανέλαβε τη θέση του President & CEO των επιχειρήσεων της Ahold στην Ολλανδία και τον Μάιο του 2007, με πρόταση των μετόχων της εταιρείας, έγινε μέλος του Management Board.

Για πάνω από 17 χρόνια, πριν την ένταξή του στο δυναμικό της Ahold, κατείχε σημαντικές θέσεις στον χώρο του λιανεμπορίου, μέσω του ομίλου SHV Holdings N.V. στην Ολλανδία και το εξωτερικό (μια από τις χώρες δικαιοδοσίας του ήταν και η Ελλάδα), και του ομίλου Unigro N.V.

Ο Dick Boer είναι μέλος της διοίκησης του Consumer Goods Forum (CGF) and Co-Sponsor του πυλώνα Health and Wellness του CGF, Vice Chairman του ΔΣ της Ολλανδικής Συνομοσπονδίας Βιομηχανικών και Εργαζομένων (VNO-NCW). Επίσης, είναι μέλος του advisory board της επιχείρησης λιανικής στον χώρο της μόδας, G-Star RAW. Παράλληλα, δραστηριοποιείται σε επιτροπές του World Economic Forum 2017 (Governor of the Consumer Industries Community, Steward of the Future of Health and Healthcare System, Co-Chair of the Human Centric Health Steering Committee).

Συνέδρια με τον Dick Boer

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team