Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Pierre-Olivier Beckers

Pierre-Olivier Beckers

President & CEO του ομίλου Delhaize

Ο Pierre-Olivier Beckers, δισεγγονός του ιδρυτή της Delhaize, έχει μακρά εμπειρία στο Μάνατζμεντ και αποτελεί σήμερα ηγετική προσωπικότητα του διεθνούς λιανεμπορίου. Η επαγγελματική του σχέση με τον όμιλο ξεκίνησε το 1983 και βρίσκεται στη θέση του President & CEO του ομίλου Delhaize από το 1999.

Είναι κάτοχος MBA από το Harvard Business School. Εργάστηκε στον όμιλο σε διάφορα πόστα, σε ΗΠΑ και Ευρώπη, μεταξύ των οποίων store manager, buyer και director of purchasing. Το 2000 ανακηρύχθηκε Manager of the Year και το 2009 CEO of the Year στο Βέλγιο. Μέχρι τον Ιούνιο 2010 ήταν co-Chairman του Consumer Goods Forum, του νέου παγκόσμιου συνδέσμου συνεργασίας προμηθευτών-λιανεμπορίου, που ξεκίνησε την δράση του με την απορρόφηση προηγούμενων οργάνων (Global Commerce Initiative και CIES). Το Consumer Goods Forum φέρνει κοντά τους σημαντικούς προμηθευτές καταναλωτικών αγαθών με τις σημαντικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Έχει αποστολή την ανάπτυξη κοινά αποδεκτών θέσεων, σε στρατηγικά και πρακτικά θέματα, και στη βελτίωση λειτουργικών συνεργασιών.

Ο P-O Beckers υπηρέτησε και το CIES ως Chairman από το 2002-2004 και ξανά από το 2008 μέχρι την δημιουργία του Consumer Goods Forum. Ο P-O Beckers είναι επίσης στο Board of Directors του Food Marketing Institute. Είναι ακόμη από τα ιδρυτικά μέλη του REAP (Retailers’ Environmental Action Programme), της νέας πρωτοβουλίας προώθησης αειφόρων πρακτικών, στην οποία συμμετέχουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις λιανεμπορίου της Ευρώπης.

Εκτός των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, αξίζει να σημειωθεί πως είναι Πρόεδρος της Βελγικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων από το 2004.

Οι κατευθύνσεις που δίνονται μέσα από το όραμα και τις δράσεις του CEO της Delhaize και οι σκέψεις ενός τόσο επιτυχημένου ηγέτη, αναμένουμε να συμβάλουν στην ανάπτυξη του διαλόγου και της ελληνικής αγοράς, σχετικά με τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να δοθούν στις επιχειρήσεις ώστε να αντιμετωπισθούν με επιτυχία οι νέες προκλήσεις.

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team