Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Don Peppers & Martha Rogers

Don Peppers &  Martha Rogers

Οι δημιουργοί του Customer Relationship Management.

Αυτοί είναι οι 2 δημιουργοί του Customer Relationship Management. Πολυγραφότατοι συγγραφείς και ηγετικές προσωπικότητες στον τομέα της Διαχείρισης Πελατών, έχουν συμπεριληφθεί στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας τους σε έγκυρες λίστες επιχειρησιακής αριστείας: "Top 50 Business Brains" από τους The Times, "50 most influential thinkers" από το Chartered Institute for Marketing, "Top 100 business intellectuals" από την Accenture, "foremost business gurus of our times" από το Business 2.0...

Έχουν μέχρι σήμερα παράξει μια συγγραφική κληρονομιά 8 διεθνών best-sellers, που έχουν μεταφραστεί σε 18 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 1,000,000 αντίτυπα. Ένα από αυτά, το Return On Customersm έχει διακριθεί από το περιοδικό Fast Company ως ένα από τα 25 καλύτερα business βιβλία.

2 αυθεντίες σε 1 σπάνια κοινή παρουσίαση

Η παγκόσμια ζήτηση για τα βιβλία, τις παρουσιάσεις, τις ομιλίες και τα σεμινάρια των Don Peppers και Martha Rogers, έχει οδηγήσει στη μετάφρασή τους σε 18 γλώσσες μεταξύ των οποίων - αραβικά, κινέζικα, γιαπωνέζικα, πορτογαλικά, ρωσικά και τουρκικά - με πάνω από 1.000.000 αντίτυπα. Οι δύο τους προσκαλούνται συχνά για να μιλήσουν σε κοινά σε όλο τον κόσμο, η κοινή τους εμφάνιση όμως αποτελεί σπάνιο επίτευγμα για μια διοργάνωση, πόσο μάλλον όταν αυτή περιλαμβάνει και debates μεταξύ των 2 ομιλητών για όλα όσα μπορούν και πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις σήμερα.

Τα παγκόσμια Best-Sellers

Οι Peppers και Rogers έχουν συγγράψει 8 bestselling βιβλία που αφορούν την πελατειακή στρατηγική, το κτίσιμο υπεραξίας στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον πελάτη, καθώς και τις επιπτώσεις των αναδυόμενων τεχνολογιών και τάσεων σε ό,τι αφορά την επιχειρηματική επιτυχία. Το πρώτο τους βιβλίο, The One to One Future, θεωρήθηκε τόσο ριζοσπαστικό, που το περιοδικό Inc. το αποκάλεσε "ένα από τα δύο πιο σημαντικά βιβλία των επιχειρήσεων που έχουν ποτέ γραφεί". Το βιβλίο Enterprise One to One έλαβε εξαιρετικές κριτικές από την Wall Street Journal, ενώ το One to One B2B κατάφερε μέσα σε ένα μόνο μήνα από την έκδοσή του να συμπεριληφθεί στη λίστα των New York Times με τα business best sellers.

Το 2005, το βιβλίο τους Return On Customersm (or ROC) αποτέλεσε τον πιο πολυδιαβασμένο τίτλο από τους CEOs, καθώς πρότεινε ένα εντελώς νέο τρόπο για τη μέτρηση της αξίας που δημιουργούν οι επιχειρήσεις, τεκμηριώνοντας την πελατειακή βάση ως πλεονέκτημα που παράγει αξία για τις επιχειρήσεις, ικανό να οδηγήσει ταυτόχρονα τα βραχυπρόθεσμα κέρδη καθώς και την μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία μιας εταιρείας. Το εν λόγω βιβλίο, κατάφερε να αναρριχηθεί στα Top 20 επιχειρηματικά βιβλία του Amazon.com, παρέμεινε για το 2005 στα Top 10 επιχειρηματικά best sellers, ενώ το περιοδικό Fast Company το χαρακτήρισε ως 1 από τα 15 "πιο σημαντικά αναγνώσματα" του έτους.

Το τελευταίο τους βιβλίο Rules to Break & Laws to Follow: How Your Business Can Beat the Crisis of Short-Termism δημοσιεύτηκε το 2008 και αποκαλύπτει την πιο καινοτόμο στρατηγική τους σκέψη μέχρι σήμερα. Συναρπαστικό και με όραμα, το βιβλίο επικεντρώνεται στο ρόλο των ενδυναμωμένων πελατών, των δικτυωμένων εργαζομένων, της καινοτομίας και της εμπιστοσύνης, και τι αυτά σημαίνουν στην ανταγωνιστική διαφοροποίηση και την μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας.

Ένας διακεκριμένος συμβουλευτικός οργανισμός

Ο Don Peppers και η Martha Rogers, για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι επιχειρηματίες και ηγέτες, οι οποίοι συνεχίζουν να καθορίζουν το παγκόσμιο πρότυπο στην επιχειρηματική στρατηγική και στις πελατειακές σχέσεις. Αυτή τους η ξεχωριστή εμπειρία τους οδήγησε και στη δημιουργία ενός από τους κορυφαίους και πολυβραβευμένους συμβουλευτικούς οργανισμούς, του Peppers & Rogers Group. Σήμερα, η εταιρεία αποτελείται από ένα δίκτυο γραφείων σε 5 ηπείρους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε επιχειρήσεις που ανήκουν στη λίστα Fortune 500, ενώ και οι 2 είναι μέλη των διοικητικών συμβουλίων πολλών μεγάλων οργανισμών.

Συνέδρια με τον Don Peppers & Martha Rogers

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications