Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Dr. Paul Argenti

Dr. Paul Argenti

Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.

"Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πως οι οργανισμοί εκείνοι που επενδύουν στη στρατηγική επικοινωνία, είναι πιο κερδοφόροι, αλλά και πιο επιτυχημένοι σε διάφορα επίπεδα - προσεγγίζουν πιο αποτελεσματικά τα constituencies που τους ενδιαφέρουν επιτυγχάνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα, αντιμετωπίζουν τις αντιπαραθέσεις και κρατούν πλεονέκτημα σε περίοδο κρίσης." - Paul Argenti -

Είναι Καθηγητής Corporate Communication στο Tuck School of Business, με πολυετή θητεία στα πιο διακεκριμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Harvard Business School, Columbia Business School. Πέρα από την ευρεία ακαδημαϊκή του δραστηριότητα είναι παράλληλα σύμβουλος σε πληθώρα οργανισμών, και κατέχει τη θέση του εκδότη στα περιοδικά Corporate Reputation Review και Journal of Business Communication.

Πολυγραφότατος συγγραφέας, έχει εκδώσει αναρίθμητα άρθρα και case studies σε έγκυρες εκδόσεις όπως είναι το Harvard Business Review, ενώ είναι και ο συγγραφέας των The Power of Corporate Communication και Corporate Communication, εκδόσεις που δεν λείπουν από τη βιβλιοθήκη κανενός επαγγελματία της στρατηγικής επικοινωνίας.

Στο παρελθόν έχει λάβει πολλά βραβεία για την ακαδημαϊκή του δραστηριότητα στον τομέα του Corporate Communication, με πιο σημαντική τη διάκριση του τμήματος που ηγείται στο Tuck School of Business ως #1 τμήματος επικοινωνίας από την U.S. News & World Report.

Συνέδρια με τον Dr. Paul Argenti

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team