Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Leslie de Chernatony

Leslie de Chernatony

Professor of Brand Marketing Universita della Svizzera italiana & Aston Business School.

Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα branding και συγγραφέας των best-sellers "From Brand Vision to Brand Evaluation" και "Creating Powerful Brands".

Εκπαιδευτής ανώτερων και ανώτατων στελεχών σε Ευρώπη, Η.Π.Α, Μέση και Άπω Ανατολή και Ασία.

Το Chartered Institute of Marketing κατατάσσει τον Leslie de Chernatony (http://www.lesliedechernatony.com ) στους 50 πιο δημοφιλείς marketing gurus διεθνώς, των οποίων η επίδραση είναι καταλυτική στη διαμόρφωση του μέλλοντος του marketing. Μετά από μια σχεδόν επταετή θητεία σε τμήματα marketing πολυεθνικών εταιρειών ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Branding από το Cranfield School of Management.

Το πλούσιο συγγραφικό του έργο, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα επανειλημμένως επανεκδοθέντα βιβλία «From Brand Vision to Brand Evaluation: Strategically Building and Sustaining Brands» και "Creating Powerful Brands" τον έχουν καθιερώσει ανάμεσα στους κύριους παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με το branding και το brand equity παγκοσμίως, ενώ διατηρεί την έδρα του ως Professor of Brand Marketing στο Università della Svizzera italiana και Aston Business School και είναι visiting lecturer σε πανεπιστήμια της Ισπανίας, της Ελβετίας, της Ταϋλάνδης.

Έχει βραβευτεί επανειλημμένως για τα ερευνητικά του papers, ενώ φιλοξενείται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Παράλληλα, έχει μια πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ανώτατων στελεχών μέσω των ειδικά διαμορφωμένων executive seminars σε θέματα branding και brand equity, σε Ευρώπη, Η.Π.Α, Μέση και Άπω Ανατολή και Ασία. Είναι Fellow του Chartered Institute of Marketing και της Market Research Society και Freeman της Worshipful Company of Marketers.

Συνέδρια με τον Leslie de Chernatony

Thought Leaders Academics

Τα τελευταία χρόνια στους ομιλητές μας έχουν συμπεριληφθεί:

Dr. Paul Argenti
Dr. Paul Argenti Professor of Corporate Communication, Tuck School of Business.
Pierre-Olivier Beckers
Pierre-Olivier Beckers President & CEO του ομίλου Delhaize
Dick Boer
Dick Boer President and Chief Executive Officer, Ahold Delhaize
Ghela Boskovich
Ghela Boskovich Director, Strategic Global Business Development (Zafin), Global Ambassador (FemTech)
Richard E. Boyatzis
Richard E. Boyatzis Kαθηγητής Organizational Behavior, Psychology και Cognitive Science στο Case Western Reserve University, HR Horvitz Professor του Family Business
« 1 2 3 4 5 6 »
Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications