Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Πανόραμα Επιχ. Λιαν. Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών

Σχετικά με την έκδοση

Η εταιρεία Boussias Communications, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στην κλαδική ενημέρωση, εκδίδει το «Πανόραμα Επιχειρήσεων Λιανεμπορίου Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών», παρέχοντας στην αγορά ένα νέο έντυπο μέσο ανάλυσης των εξελίξεων, ενημέρωσης των επιχειρήσεων για τις προοπτικές του κλάδου στο άμεσο μέλλον και καταγραφής της εικόνας του, κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά στοιχεία και το δίκτυο καταστημάτων.

Περιγραφή έκδοσης
Στην έκδοση περιλαμβάνονται στοιχεία που αφορούν στις λιανικές επιχειρήσεις και τους προμηθευτές του κλάδου. Συγκεκριμένα, στην έκδοση παρουσιάζονται:

  • Η εικόνα του κλάδου (πωλήσεις, επενδύσεις, ανάπτυξη νέων καναλιών αγοράς, αλλαγές αγοραστικών συνηθειών κ.ά.), βάσει των επίσημων στοιχείων, ερευνών κ.ά.
  • Πίνακες με τα βασικά οικονομικά μεγέθη και δείκτες του κλάδου, βάσει των δημοσιευμένων ισολογισμών των επιχειρήσεων λιανικής (2014-2015). Σχολιασμός των βασικών οικονομικών μεγεθών και δεικτών.
  • Ανάλυση των οικονομικών στοιχείων (μεγεθών και δεικτών) των σημαντικότερων προμηθευτικών επιχειρήσεων (βάσει των ισολογισμών τους).
  • Παρουσίαση των σημαντικότερων επιχειρήσεων λιανικής, με αναφορά στα οικονομικά αποτελέσματα, τις επενδύσεις, τις νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, το δίκτυο καταστημάτων, την online παρουσία τους, τις προβλέψεις για την τρέχουσα και την επόμενη χρονιά.
  • Χάρτες με το δίκτυο των καταστημάτων των επιχειρήσεων που παρουσιάζονται στην έκδοση, ανά επιχείρηση και ανά γεωγραφική περιοχή της χώρας.

Σημ. Οι πίνακες των ισολογισμών διατίθενται και σε CD-ROM (excel), ώστε να είναι εύκολη η επεξεργασία τους.

Σε ποιους απευθύνεται
Η ετήσια έκδοση «Πανόραμα Επιχειρήσεων Λιανεμπορίου Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών» απευθύνεται σε:

  • Ιδιοκτήτες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων λιανικής πώλησης (διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, διευθυντές αγορών, μάρκετινγκ και ανάπτυξης δικτύων καταστημάτων, πληροφορικής και μηχανοργάνωσης, κ.ά.)
  • Ιδιοκτήτες και υψηλόβαθμα στελέχη προμηθευτικών επιχειρήσεων (βιομηχανίες, αντιπροσωπείες, εισαγωγείς, διανομείς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων, κ.ά.).
  • Ιδιοκτήτες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στον κλάδο (επαγγελματικός εξοπλισμός καταστημάτων και αποθηκών, υπηρεσίες logistics, retail technologies, marketing και επικοινωνίας, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, αντιπροσωπείες οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, υπηρεσίες security, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εταιρείες ερευνών, πιστοποίησης, κ.ά.).
  • Στελέχη υπουργείων και άλλων δημόσιων οργανισμών.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 BOUSSIAS, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by BOUSSIAS
New Media Team