Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Sports Marketing Conference

30 Μάρ. 2007,King George Palace
Το περιοδικό Marketing Week διοργανώνει το πρώτο Sports Marketing Conference στην Ελλάδα. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν, μέσω ξένων και ελλήνων ειδημόνων, η σημερινή πραγματικότητα των αγορών του sports marketing.
Στο Sports Marketing Conference θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν, μέσω ξένων και ελλήνων ειδημόνων, οι παρακάτω τομείς:Η σημερινή πραγματικότητα των αγορών του sports marketing. Eπιτυχημένα παραδείγματα (case studies) διαφημιζομένων που έχουν επενδύσει στον αθλητισμό τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.Ο ρόλος των ΜΜΕ- κυρίως της τηλεόρασης και του Τύπου-στην ανάπτυξη της αγοράς του αθλητισμού.
Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στις τεχνολογικές εξελίξεις στην τηλεόραση (interactive TV) και τις ευκαιρίες που αυτές δημιουργούν για τον κλάδο του Sports Marketing.Οι καινοτομίες του χώρου, οι θεσμοί και οι υποδομές που έχουν αντίκτυπο στην οικονομική και εμπορική ανάπτυξη του αθλητισμού.

Προσεχή συνέδρια του Marketing Week

19 Σεπ. 2019
Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του Marketing Week

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications