Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Bank Management Conference '07

12 Νοε. 2007,Αθηναΐς Πολυχώρος Πολιστισμού
Το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και οι συνεχείς αλλαγές προκαλούν σημαντικές προκλήσεις και οδηγούν τους τραπεζικούς οργανισμούς να εντάξουν την καινοτομία ως αναπόσπαστο συστατικό της στρατηγικής τους, προκειμένου να παρουσιάσουν συνεπή και ισχυρή κερδοφόρο ανάπτυξη. Η αναζήτηση της καινοτομίας σε όλες τις πτυχές της τραπεζικής διαμορφώνει τη φετινή θεματολογία του Συνεδρίου. Κεντρικό πρόσωπο στo Συνέδριο είναι ο C.K. Prahalad, ένας σπάνιος και διακεκριμένος διανοητής της επιχειρησιακής στρατηγικής.
Πέρα από τον C.K. Prahalad, η θεματολογία του Συνεδρίου συμπληρώνεται από διεθνείς και Έλληνες ειδήμονες του τραπεζικού κλάδου, που παρουσιάζουν και συζητούν μαζί σας τις προκλήσεις και τις καινοτομίες.
Με κεντρικό συστατικό την αναζήτηση της καινοτομίας, το Βank Management Conference θα εξετάσει τις εξής βασικές θεματικές περιοχές:
- Retail Banking
- Operations & IT
- Risk Management & Compliance
- Strategy
Ενημερωθείτε σήμερα και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές στο site του Συνεδρίου: www.bankmanagement.gr

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.bankmanagement.gr/

Προσεχή συνέδρια του Banker's Review

Δείτε όλα τα προσεχή συνέδρια του Banker's Review

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications