Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Young Creatives Competition 2007

26 Απρ. 2007,Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς
Η ανάδειξή τους, μέσα από τον τοπικό αυτό διαγωνισμό, τους δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις Κάννες και να συμμετέχουν στο διεθνή Young Creatives Competition, που πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο του International Advertising Festival, δηλαδή τη μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή της διαφήμισης και της επικοινωνίας.
Όπως και πέρυσι, οι νέοι δημιουργικοί θα διαγωνιστούν στον ελληνικό διαγωνισμό τόσο στην κατηγορία Print, όσο και στην κατηγορία Cyber. Για πρώτη φορά όμως φέτος, δίνεται η δυνατότητα στην Ελλάδα να αποστείλει στο διεθνή διαγωνισμό δύο ομάδες, κάθε μια για να λάβει μέρος στις παραπάνω κατηγορίες.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Young Creatives Competition 2007 στο younglions.boussiasconferences.gr

Περισσότερες πληροφορίες: http://younglions.boussiasconferences.gr/

Σχετικά συνέδρια

13 Μαι. 2008

Δήλωση συμμετοχής : Δήλωση συμμετοχής Παρουσιάσεις ομιλητών : Παρουσιάσεις ομιλητών Broadcast On Demand : Broadcast On Demand Live Broadcasting : Live Broadcasting

Πρόσφατα άρθρα για τα συνέδρια της Boussias Communications